סחרחורת מתמשכת אחרי הרדמה

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

15/04/2018 | 21:14 | מאת: גליה

שלום עברתי שאיבת ביציות ביום שישי, עברו מעל 60 שעות ואני עדיין מסוחררת וחלשה, אתמול גם העפעפיים היו נורא נפוחות. נבדקתי והרופא אמר שאין קשר לטיפול (רק עייפות מההורמונים). היתה לי תגובה דומה אחרי הרדמה מקומית לביופסיית שד ולעקירת שן, הרגשה דומה (לא כמו וירוס). זו תגובה להרדמה או חרדה? תודה מראש :)

16/04/2018 | 12:49 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, כנראה שמדובר בשילוב של מספר גורמים. את מתארת מצב דומה אחרי הרדמה מקומית, אזי כנראה לא מדובר בהשפעת תרופות הרדמה כגורם עיקרי. גם לאחר שמצב דחק (סטרס) חולף, יש תחושת עייפות. ישנה גם השפעה של ההורמונים. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב