כאב גב תחתון כרוני מקרין

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

18/02/2018 | 08:24 | מאת: סיגלית

שלום רב מזמן זמן רב (3 חודשים פלוס) אני סובלת מכאב גב תחתון כרוני מקרין לבטן ואגן שמאל וקצת גב עליון. הכאב ממש מקשה על התפקוד היומיומי מקשה בתנועה ובלתי נסבל. בנוסף צמחה לי שם נפיחות בלתי מוסברת נראה כמו כרית שומנית בקוטר של בערך 5 ס"מ. הבטן עצמה די נפוחה ומורגש חום בכל אזור הבטן. באולטרסאונד בטן - נראה תקין ורנטגן של הגב גם. אך הכאב כרוני וממש ממש מציק? *בשנה האחרונה מעשנת קצת מעבר לרגיל כמעט קופסא ליום. וגם המצב הנפשי דכאון מג'ורי ומתח נפשי. בטיפול פסיכולוגי לא ממש רציף.

18/02/2018 | 16:12 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, אני ממליץ לפנות למרפאת כאב. חשוב להביא לביקור במרפאה כל המסמכים הרפואיים הנמצאים ברשותך. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב