פיענוח בשפה ברורה ומובנת לי

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

12/06/2017 | 17:42 | מאת: Mri

כאבים בגב תחתון מעל שנה שעלו לצלעות ביצעתי mri. וזאת התוצאה יש בגוף s1. ובגוף. Sl המנגיומות קטנות ללא תמט או תזוזה. בl4 5l. יש בלט מינימלי של הדיסק עם הנצרות קלה של הנקב השמאלי לסיכום ניוונים קלים

שלום רב, על מנת לתת תשובה מלאה יש לראות את צילום ה-MRI עצמו בנוסף לפענוח. המנגיומה נוצרת מכלי דם ובדרך כלל, אם מדובר בהמנגיומה קטנה בתוך גוף החוליה, אין לה משמעות גדולה. לגבי הבלט, בלט דיסק מינימלי. הבלטה של הדיסק שיוצרת היצרות באזור שרוול העצב אחרי היציאה מחוט השדרה. בברכה, ד"ר ריטה לקר מנהלת יחידת כאב

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב