בדיקות דם

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - ויטמינים בשיתוף מרכז רפואי רבין

25/07/2004 | 10:57 | מאת: ש"י

בבדיקות דם שלי יש לי רמת המוגלובים נמוכה מאוד, (7.8) רמת ברזל וB12 גם מתחת למינימום. האם מצב זה יכול להשפיע על מצבי רוח או לגרום למצבים של דכאון ? אשמח לתשובתכם בהקדם.

26/07/2004 | 21:59 | מאת:

שלום רב, כן, מחסור בויטמין B12 עלול במצבים מסויימים לגרום לדכאון. רמות ההמוגלובין שמתוארות נמוכות ודורשות טיפול ! בברכה, רונית ענבר

08/08/2004 | 20:38 | מאת: יפה

לאחרונה עברתי בדיקות דם ואחת התוצאות הינה חיפוש חידק בקיבה(בעבר עברתי קיצור קיבה) שם הבדיקה HELICO PYLORI 2g התוצאה הינה 2.76 חיובי. נאמר לי שיש חידק בקיבה, אשמח לקבל יותר אינפורמציה.

08/08/2004 | 09:47 | מאת: חנה

אודה אם אוכל לדעת מה פירוש בדיקת דם tsh תודה

11/08/2004 | 09:58 | מאת: ליהי

אני בת 54. יש לי תופעה של טישטוש בעיניים שמופיעה כל פעם בתדירות יותר גבוהה. פעם בעין שמאל ואחר כך, באותו יום עובר לעין ימין או להיפך. זה כמו וילון שמטשטש את הראייה. זה התחיל לפני כשנתיים וזה מתגבר בשבועות האחרונים. עשו לי בדיקות עיניים רבות וCT ראש. כל בדיקות העיניים יצאו תקינות: גם שדה ראייה וגם מיקוד ראייה. הCT יצא עם כתם בהיפופיזה שהקופה לא רצתה להמשיך לבדוק בMRI, אבל נאורולוג בדק באמצעות בדיקות דם שיצאו גם הן תקינות ( כרישת דם,prolactin ). בבדיקת דם האחרונה יצא לי C3 נמוך (87Mg) ו-Ptt מעט גבוה( 28 sec. מה המשמעות של כל זה?