מוגלובין נמוך

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - ויטמינים בשיתוף מרכז רפואי רבין

24/06/2004 | 12:42 | מאת: ענת

שלום.עקב ניתוח שעברתי (כיס מרה)דיממתי ומוגלובין שלי הגיע ל7 .לאחר עירוי דם והפסקת הדימום התייצבתי על מוגגלובין 10. הייתי מבקשת לדעת איזה מזונות אני צריכה לאכול כדי לעלות את המוגלובין שוב? תודה

26/06/2004 | 08:58 | מאת:

ענת שלום, באופן כללי יש להקפיד על שילוב מזונות עשירים בברזל כגון: בשרים רזים, עופות, דגים וברמה פחותה יותר גם קיטניות ומוצרי סויה. בתהליך ההחלמה מהניתוח רמות ההמוגלובין אמורות בהדרגה לחזור לרמות הבסיסיות שהיו לפני הניתוח. בברכה, רונית ענבר

26/07/2004 | 10:52 | מאת: אביחי

לידיד שלי יש מוגלובין נמוך..ואני רוצה לדעת לאיזה נזקים זה יכול לגרום אם לא מטפלים בזה כמו שצריך.