ויטמינים:עם או בלי ברזל?

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - ויטמינים בשיתוף מרכז רפואי רבין

10/06/2004 | 09:49 | מאת: שי

מיכוון שאני עוסק באופן קבוע בספורט (הרמת משקולות) והתזונה שלי חסרה בירקות ופירות החלטתי לקחת מולטי-ויטמין על בסיס יומי. ראיתי שאותו המוצר בדיוק קיים עם ברזל או ללא ברזל, במה עלי לבחור? תודה שי.

10/06/2004 | 22:11 | מאת: יואל שניאור-נטורופת

היי לדעתי יש לקחת את המולטי עם הברזל (כנראה מדובר ב- VM75 ) וכל זאת בתנאי שבדיקות הדם שלך מצדיקות את זה, מאידך אם הינך עוסק בספורט באופן קבוע ולא ציינת אם מעשן ואורח חיים אחר, הייתי שוקל לעבור דווקא לVM 2000 . בבריאות טובה!

13/06/2004 | 23:56 | מאת:

שי שלום, יש לעקוב אחר ספירת הדם ומאגרי הברזל בגוף, במידה ומשק הברזל בגוף תקין , אין יתרון בנטילת התוסף עם הברזל. בברכה, רונית ענבר