בעיות לב

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - ויטמינים בשיתוף מרכז רפואי רבין

27/05/2004 | 20:35 | מאת: שושי

שלום. חמותי אושפזה בבי"ח בשל בעיות לב. עברה צינטורים, וכל חודש היא חוזרת לביה"ח בשל תלונות על כאבים בזרוע שמאל. ביום שני (השבוע) היא אושפזה שוב וקבלה מנת דם בשל אנמיה. היום קבלה עוד מנת דם. לפני חודש בעת האשפוז, גם כן קבלה מנת דם. עכשיו הרופאים חושבים כי הבעיה היא אנמיה ולא בעיות לב. האם זה הגיוני?מה הקשר בין אנמיה לכאבים בחזה??? תודה

27/05/2004 | 21:47 | מאת:

שושי שלום, פורום זה עוסק בויטמינים ומינרלים. מומלץ לפנות לרופאים המטפלים בחמותך ולקבל מהם הסבר לגבי מצבה הבריאותי. בברכה, רונית ענבר