ויטמינים

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - ויטמינים בשיתוף מרכז רפואי רבין

19/01/2004 | 14:40 | מאת: אלי

שלום אני בין 40 משתמש בפרוםסיה לשיער. ויטמינים נגד לנשירה שיער אני משתמש גם באבץ50,גם ביוטין600 . 1.האם אני יוכל להגדיל את המינון פי 3 לביוטין.ולאבץ פי10 . 2.מה אני צריך לשערות לבנות לקחת. 3.מה את ממליצה לי אם יש יותר טוב,לא חשוב המכיר . טודה מראוש.

22/01/2004 | 10:41 | מאת:

אלי שלום תוספי אבץ עשויים לסייע במצבים של נשירת שיער, רק אם יש מחסור באבץ. כאשר נשירת השיער אינה קשורה בחוסר באבץ, אין תועלת בתוסף. בכל מקרה, אתה נוטל כמות מקסימלית של אבץ ואין מקום להעלות את המינון. לא ידוע לי על קשר בין ביוטין ונשירת שיער. ממליצה לפנות לרופא עור להתייעצות בנושא התקרחות/ נשירת שיער. בברכה