אכילת סויה

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - ויטמינים בשיתוף מרכז רפואי רבין

05/10/2004 | 14:06 | מאת: זהבית

עברתי לפני 4.5 שנים סרטן השד. אני בת 46. מאז שקבלתי כימוטרפיה אין לי מחזור וסובלת מגלי חום. האם מותר במצבי לצרוך מוצרים מסויה. לא בתרופות. תודה מראש

07/10/2004 | 10:38 | מאת:

זהבית שלום, מוצרי סויה מכילים פיטואסטרוגנים שהם דומים במבנם להורמון האסטרוגן ופעילותם עשוייה להיות דומה.למרות היותם נוגדי חמצון לנשים שחלו בסרטן שד ורחם לא מומלץ להרבות בצריכת סויה ומוצרי סויה ללא התייעצות מוקדמת. הנושא עדיין שנוי במחלוקת בברכה, רונית ענבר

17/10/2004 | 15:29 | מאת: עידית סער, נטורופתית

שלום זהבית, אוכל לעזור ולהכיר לך שיטה להכנת מזון, שיכולה להטיב עם העיכול ולשפר איכות חיים. כל מזון המוכן בדרך מסויימת, יכול להבריא ולתרום, אפילו למצב רוח טוב. תרגישי טוב,