לחץ דם גבוה-אכילת איזה ירקות יכולה לעזור?

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - ויטמינים בשיתוף מרכז רפואי רבין

23/09/2004 | 19:18 | מאת: איה

שלום ! מבקשת לדעת איזה ירק יכול לעזור בהורדת לחץ דם גבוה? גמר חתימה טובה!! בתודה איה

23/09/2004 | 23:42 | מאת: רוחי

עלי זית, או בכמוסות או לקחת עלים ולהרתיח בכלי סגור ולשתות. בכדורים זה מוריד חזק מאוד לכן להעלות מינון בהדרגה בקפיצות של שלושה ימים.

26/09/2004 | 13:14 | מאת:

איה שלום, ההנחיות התזונתיות המקובלותלטיפול ביתר לחץ דם מתבססות על עבודות DASH Dietary Approch To Stop Hypertension ) מבחינת ירקות, מדבר על דיאטה עשירה באשלגן - להרבות בצריכת ירקות ופירות באופן כללי. בנוסף, יש להקפיד על דיאטה עשירה בסידן, מוגבלת במלח ובשומן ולשאוף להשגת משקל גוף תקין. בברכה, רונית ענבר