אפטות בפה +כאבי פרקום

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - ויטמינים בשיתוף מרכז רפואי רבין

19/09/2004 | 22:42 | מאת: סובל

שלום רב לי יש מחלה שנקראת (בצכ"ט). המחלה הזאת מתבטא באפטות בפה וכאבי פרקים קיבלתי תרופות למשך חודש בשם(קולכיצין). וזה בכלל לא עזר מה אפשר בבקשה לציע לי ויטאמין שיכול לעזור לי לפחות באפטות המטרידות ? בתודה רבה הסובל לתמיד בברכה שנה טובה

21/09/2004 | 21:06 | מאת: איםה את רונית בשביתה

איפה כבודך בבקשה תעני לי על הבעיה שלי . אני סובל מאפטות בפה בחלל הפה בשפתיים בלשון+ כאבי פרקים יש לציין כי אני סובל גם מגידול במוח בשם (שוואנומה ) . האם יש קשר בין זה למחלה?

22/09/2004 | 14:34 | מאת:

שלום רב, על מנת שאוכל להתייחס לשאלתך, אנא ציין את שם המחלה בלועזית. בברכה, רונית ענבר

23/09/2004 | 14:17 | מאת: סובל

שם המחלה (bechet).