ויטמין D + קלציום

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - ויטמינים בשיתוף מרכז רפואי רבין

14/09/2004 | 21:03 | מאת: ד.נ.

שלום, יש לי תסמונת מעי רגיז + אי סבילות ללקטוה. אני לא אוכלת מוצרי חלב בכלל. רציתי לדעת אם אני צריכה לקחת קלציום + ויטמין D ? (עלי לציין שאני עוברת טיפול פעם בחודש עם זומרה בעקבות גרורת סרטן השד בעצם - האם הויטמינים מסתדרים עם התרופה הזאת? תודה מראש, ד.נ.

16/09/2004 | 21:04 | מאת: אופיר

שלום לך, אני מכיר בחור בשם אלי שאנן שסבל בעבר מבעיית המעי הרגיז ופתר אותה לחלוטין בעזרת המולטי ויטמין של הרבלייף, אם את רוצה אשמח לעזור לך להיפטר מהמחלה שלך (: בברכת שנה טובה ובריאה, אופיר. 052-8358206 / 03-6025210

18/09/2004 | 01:55 | מאת:

שלום רב, המקורות התזונתיים לסידן פרט למוצרי חלב כוללים: סרדינים, טופו ומוצריו, טחינה ועוד. באופן כללי, לאנשים המוגבלים בצריכת מוצרי חלב קשה להגיע לקצובה היומית המומלצת לסידן ובדר"כ יומלץ תוסף סידן להשלמה. עליך להתייעץ עם הרופא האונקולוג לגבי השילוב עם הטיפול התרופתי. בברכת שנה טובה רונית ענבר