חושש לבריאות הגב

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

17/08/2016 | 15:26 | מאת: יוני

שלום, אני בן 29, ועושה סט מסוים של מתיחות. אני שוכב על הגב ומאחורי ראשי יש קיר. אני מעלה את הרגליים כך שכפות רגלי על הקיר ואז לאט לאט מנסה להתכווץ. אני מקוה שהתיאור מובן.. אני שואל האם הלחץ על הגב יכול להביא לפריצת דיסק או בעיות אחרות?

יוני שלום, לא מבינה למה בחרת דווקא בתרגיל הזה. בהרמת הרגליים כלפי מעלה הלחץ על הגב התחתון גדל ומצב זה עלול לגרום לבעיות בעמוד השדרה. יש מספיק תרגילים טובים לחיזוק שרירי הרגליים, הגב והבטן. אתה מוזמן להגיע למרפאתי להדרכה מסודרת בנושא תרגילי גב. בברכה ד"ר אורלי פלטנר- המרכז לבריאות הגב גבעת שמואל 03-5324702, קריית טבעון- 077-4195800

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב