סובלת מכאבי צוואר איומים

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

11/08/2016 | 00:18 | מאת: בת אל

היי אני כבר שבועיים סובלת מצוואר איומים שמתי לב שממש בגב העליון יצאה לי מין גולה כזאת שדוקרת ומונעת ממני להניע את הצוואר לקחתי כדורים ואני מורחת בוקר ולילה בן גיי ועשיתי שתי זריקות וכלום לא עוזר...הבוקר עשיתי צילום צוואר כדאי לקבל תשובה יותר ברורה...בצילום ראו: יישור של הלורדוזיס הצוואר מזה אומר הדבר הזה והאם יש קשר ישיר לזה שאני צולעת...אני אחרי ניתוח בכף רגל ואני כבר שנתיים עם צליעה משתמשת במקל הליכה בבקשהה אני לא יכולה כבר עם הכאבים ובעיקר עם זה שחבר שלי לא יכול לסבול את הריח החזק של הבן גיי

בת אל שלום, לפי עוצמת הכאבים שתיארת אני ממליצה לך לגשת באופן דחוף לטיפול אצל ד"ר לכירופרקטיקה. יישור הקער הצווארי גורם ללחץ דיסקלי ועצבי וכתוצאה מכך לכאב. את מוזמנת להגיע למרפאתי לבדיקה ולטיפול ואני מאמינה שאפילו לאחר טיפול אחד תחושי הקלה. בברכה ד"ר אורלי פלטנר - המרכז לבריאות הגב סניף גבעת שמואל - 03-5324702, סניף קריית טבעון - 077-195800

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב