מזרנים

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

07/08/2016 | 10:08 | מאת: מאיר

שלום רב , אני בן 34 וקם בבוקר עם כאבי גב שלא מרגיש אותם במשך היום וגם בני בן ה 4 כנל רוצה לקנות מזרנים אחרים אשמח לקבלת המלצה על חומר המזרון ודרגת קושי הכי בריאה וטובה תודה מראש

מאיר שלום, 1. לגבי קימה בבוקר עם גב תפוס- הדבר הראשון שאני ממליצה- להגיע לקליניקה שלי כדי לבדוק את צורת השינה שלך ובמידת הצורך להתאים לך כרית גוף אורתופדית המכונה "חיבוקית". במידה והמזרון תקין אין סיבה להחליפו. 2. אין תשובה חד משמעית למזרון הכי טוב והרבה תלוי גם בהשקעה הכספית. ההמלצה שלי כרגע אמורה להיות טובה ויחסית זולה. תיגש לאחת מחנויות המפעל של תעשיות הפוליאוריטאן בישראל - אני אישית מכירה את אשקלון פולימרים ואת זיקים פולימרים, אך יתכן ויש עוד מפעלים. חפש מזרון המבוסס על ספוג דחוס מאוד בעל 2 דרגות קושי. היתרון במזרון הזה שתוכל לשנות דרגות קושי לפי הנוחיות שלך. תוכל לבדוק גם תוספת לטקס במידה שהינה איכותית ולשים על המזרון. אני מציעה לא להדביק כי במידה ולא תסתדר עם התוספת תוכל להסירה. בברכה ד"ר אורלי פלטנר- המרכז לבריאות הגב סניף גבעת שמואל- 03-5324702, סניף קריית טבעון- 077-4195800

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב