כאבי גב לאחר כירופרקט

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

14/07/2016 | 07:04 | מאת: איילת

היי לפני 3 ימים עברתי טיפול אצל כירופרק בעקבות כאבי גב ושכמות(כאבים קלים) כשעה לאחר הטיפול החלו לי כאבים חזקים ובלתי נסבלים בעמוד השידרה. אתמול חזרתי לכירופרקט שבדק אותי ואמר שהכאב נובע משרירי שנתפס. האם באמת כתגובה לטיפול שריר יכול להיתפס כל כך חזק. ומה עליי לעשות? תודה

איילת שלום, לפי תיאורך נראה שנוצר גירוי עצבי משמעותי לאחר הטיפול. גם אם המצב התהווה כתוצאה מהתכווצות שריר , עדין ניתן לשחרר את השריר ע"י טיפול ברקמות הרכות ולא הגרמיות בלבד. הדבר העיקרי המבדיל את המרפאה שלי ממטפלים אחרים, היא השילוב בטכניקות לרקמות הרכות המכונה STT, טכניקה אותה פיתחתי לפני כ-15 שנה . במידה והמטופל שלי זקוק להרפיית שרירים ממוקדת הוא מופנה למטפלות שלי המתמחות בשיטה זו. הרבה בריאות ד"ר אורלי פלטנר- המרכז לבריאות הגב סניף גבעת שמואל- 03-5324702, סניף קריית טבעון - 077-4195800

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב