עצם הזנב נפילה מכסא

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

05/06/2016 | 07:13 | מאת: יעקב

דר שלום לפני שבוע נפלתי מכסא כתר פלסטיק כאשר נשענתי מעט לאחר אני בגובה מטר תשעים תשעים קילו, ראיתי כוכבים לכמה שניות ולאחר מכן כאבים אבל מייד קמתי והלכתי בימויים הרטשונים כאבים בקימה וישיבה שהשתפרו משמעותית וכרגע טיפה כאב בהתכופפות יותר נוטה לאזור הישבנים בחלק הקרוב צמוד לעצם הזנב אין מגבלה בתנועות אך כאב סביל, מה דעתך? מה עלי לעשות על מנת לזרז את הריפוי תודה מראש

יעקב שלום, אני ממליצה לשים קרח על המקום הכואב ובמקביל לגשת לד"ר לכירופרקטיקה ללמוד תרגילים לגמישות האזור ולטיפול. בברכה ד"ר אורלי פלטנר - המרכז לבריאות הגב

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב