כאבים ברגליים ובבטן תחתונה

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

05/03/2016 | 18:35 | מאת: קרן

לפני יומיים עברתי טיפול כירופרקטיקה עכשיו הכירופרקט עשה לי מניפולציות על הצוואר ועיסוי בגב תחתון בגלל התחלה לפריצת דיסק בגב התחתון עכשיו אמרו שיכול להיות ריאקציה ככה רציתי לשאול עם בשאר הטיפולים זה גם ככה כאבים יש לי כאבים ברגליים ובבטן תחתונה ? האם שאר הטיפולים גם יהיו ככה או שכבר תהיה לי הקלה בכאבים

קרן שוב שלום ומצטערת לשמוע על התסמינים הנוספים. כפי שציינתי, תתקשרי עם הכירופרקט שלך. הכאבים בבטן וברגליים שלפי הצהרתך הופיעו לאחר הטיפול הנם קצת בעייתיים. בדקי אם הכירופרקט שלך מוסמך מטעם משרד הבריאות. באם לא עזבי מיד. אם כן, דברי איתו על ההחרפה ומאמינה שימצא דרך אחרת, עדינה יותר, לפתרון הכאבים. בברכה ושוב הרבה בריאות ד"ר אורלי פלטנר- המרכז לבריאות הגב גבעת שמואל- 03-5324702, קריית טבעון- 077-4195800

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב