כאבים בשכמה 5555555555

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

21/02/2016 | 16:46 | מאת: תמר

שלום, אני בת 31 ומזה 8 חודשים סובלת מכאבים בשכמה השמאלית, הקרנה ליד שמאל וגם כאב בעצם הבריח. לאחרונה התווספו כאבים או אינוחות באמצע הגב וגם תופעות של עיקצוצים בכל הגוף. אני כבר לא יודעת אם העיקצוץ הוא מהלחץ הנפשי שבו אני נמצאת או שזה כתוצאה מהכאבים. ממש נואשתי כבר...מה אפשר לעשות?

תמר שלום, התסמינים שציינת עלולים להגיע מבעיה בעמוד השדרה הצווארי. אני ממליצה לך לגשת לד"ר לכירופרקטיקה כדי לבדוק את הצוואר ובמקביל להגיע לרופא אותופד לצילום רנטגן או MRI של הצוואר. אני ממליצה לך להגיע לקליניקה שלי שכן הטיפול שלי כולל גם הדרכה בהרגלי יציבה נכונים, שינה נכונה כולל אביזרים מתאימים והטיפול ממוקד גם בחוליות וגם בשרירים הסמוכים לחוליות. בברכה ד"ר אורלי פלטנר - המרכז לבריאות הגב גבעת שמואל - 03-5324702, קריית טבעון - 077-4195800

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב