שריר הסרעפת נתפס-עינת

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

16/02/2016 | 13:28 | מאת: עינת

שלום, אני כבר תקופה מאוד ארוכה סובלת משריר שנתפס לי באזור הסרעפת , מסיבה לא ברור. בזמן מאמץ (נניח התכופפות כלפי מטה לנעול נעליים או כפיפפות בטן), לעיתים בזמן שיעול או סתם נשימה עמוקה. השריר נתפס ולוקח לו כמה רגעים להשתחרר מאזור התפוס יש ממש גוש שריר גדול ומורגש, אחרי שהשריר משתחרר כואב לי המקום מאוד למשך כמה שעות.לא עוזר שום דבר ניסיתי למרוח וולטרן שגם לא עזר אשמח להמלצה לאן לפנות. הרופאת משפחה לא נותנת לי מענה במקרה זה.

עינת שלום, יתכן שהתחושה שאת מציינת הינה בכלל הקרנה כי כל הפעילות שציינת עלולה לגרום גם ללחץ על הדיסקים ולכאב מוקרן. אני ממליצה לך לגשת במקביל לשני כיוונים. הראשון לגשת לד"ר לכירופרקטיקה לבדיקת הגב וללימוד הרגלי יציבה ופעילות נכונה שלא תגרום נזק. השני לגשת ליעוץ לאורתופד. בברכה ד"ר אורלי פלטנר - המרכז לבריאות הגב גבעת שמואל - 03-5324702, קריית טבעון -077-4195800

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב