זרמים ולחצים בעורף ובראש

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

25/01/2016 | 11:06 | מאת: תמי

שלום לך .. אני בת 61 ובצילום סיטי ראו כמעט אובדן מלא של מרווח דיסקלי בחוליות c6-c7 ושינויים ניוונים... יש לי כל הזמן לחץ על העיניים...הם נפוחות כל הזמן,והאם גם הלחצים והזרמים בראש נובעים הכל מזה . איזה טיפול יכול לעזור לי? תודה.

תמי שלום, התסמינים שציינת יכלים להיות קשורים לבעיות בעמוד השדרה הצווארי העליון אך לא בהכרח. ממצאי ה- CT בחוליות C6-C7 קשורים יותר לבעיות בגפיים בעליונות, אך יתכן וקיימים אצלך שינויים ניווניים קשים בחוליות עליונות יותר. אני ממליצה לך לגשת לנירולוג ובמקביל לד"ר לכירופרקטיקה. מומנת להגיע למרפאתי לבדיקה מקיפה יותר. בברכה ד"ר אורלי פלטנר - המרכז לבריאות הגב גבעת שמואל- 03-5324702, קריית טבעון - 077-4195800

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב