כאבים ונפיחות גב תחתון

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

21/07/2015 | 23:15 | מאת: רעות

שלום, כבר למעלה משלושה שבועות כואב לי באיזור הגב התחתון ממש בקצה עצם הזנב וקיימת נפיחות בין שתי הגומות איניני יודעת ממה זה נובע, אך כואב לי וקשה לי להמשיך את סדר היום ותפקידי כרגיל ואני חוששת להמשך השירות שלי אשמח לקבל מענה

רעות שלום, כאב בעצם הזנב עלול להגיע מבעיה מקומית או מהקרנה מאזור חוליות הגב התחתון. לעיתים קיים גם בלבול בין כאב בעצה העצה לבין כאב בעצם הזנב. אני ממליצה לך להגיע לבדיקה כדי לקבל נתונים מדוייקים יותר. בברכה ד"ר אורלי פלטנר - המרכז לבריאות הגב סניף גבעת שמואל 03-5324702, קריית טבעון - 077-4195800

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב