דלקות גידים ואולי מפרקים

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

26/03/2015 | 20:45 | מאת: אני

אהלן. אני בת 23. סובלת כבר במשך יותר משנה מדלקות גידים בשורשי כפות הידיים "קרוון". ומכאבי גב כרוניים.. התייאשתי מכל שיטות הטיפול הקונבנציונליות כי לא הועילו לי. כגע דרך לאמ אר איי מכיון שהכאבים התפשטו לכתפיים ולאורך עמוד השדרה ובייחוד גב תחתון. לפני 4 חודשים התחלתי טיפולים להסרת שיער בלייזר. לאחר שני הטיפולים האחרונים רגשתי החמרה משמעותית בכאבים.. התייעצתי עם ראומטולוגית וזו לא ידעה להגיד לי אם יש שר בין השניים. האם לייזר עלול להחמיר את הכאבים? ועלי להפסיק בטיפולים? תודה מראש

לשואלת שלום, ראיתי שהשאלה נכתבה לפני 3 חודשים וללא מענה. 1. בבקשה רשמי לי את הממצאים ב- MRI. 2. עקרונית איני רואה קשר בין הטיפול בלייזר לבין כאבי הגב התחתון. הדבר שעלול כן לעורר את הכאב היא תנוחת שכיבה ממושכת על הגב ללא תמיכה בכרית מתחת לרגליים, לדעתי זאת התנוחה בהסרת שיער מהמפשעה והקור השורר בחדר הלייזר העלול גם הוא לגרום להתכווצות שרירים. גם כאבים גורמים להתכווצות שרירים אך אני מאמינה שיש שימוש בחומרים נגד כאב. בברכה ד"ר אורלי פלטנר - "המרכז לבריאות הגב" גבעת שמואל - 03-5324702 קריית טבעון- 077-4195800 www.gav4u.co.il

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב