שמי שגיב

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

16/03/2015 | 19:59 | מאת: נפגע

רציתי לשתף שהייתי בטיפול אצל הכירופרקט שמי שגיב עקב פריצת דיסק ולא רק שהטיפול לא עזר לי הוא גם הגביר לי את הכאבים משמעותית ואם לא הייתי מפסיק אותו בזמן היה נגרם לי כנראה נזק.

לנפגע שלום, הצטערתי לשמוע על תגובתך לאחר הטיפול . לעיתים קיימת ריאקציה שעוברת לאחר 24 שעות. הטיפול בכאבי גב ובמיוחד בפריצות דיסק מצריך זהירות רבה ומניסיוני עדיף לטפל רק במצב שכיבה על הצד, בטכניקות עדינות בלבד ואף להימנע מהשכבת המטופל על הבטן. באם הינך עדין סובל מהכאב אשמח לשוחח איתך באופן אישי. ד"ר אורלי פלטנר - המרכז לבריאות הגב www.gav4u.co.il 0544-707700

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב