מיגרנה עם אאורה

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

12/03/2015 | 08:30 | מאת: דבורה

שלום, אני בת 36, סובלת כבר כ17 שנה ממיגרנה+ אאורה. התקף מתחיל תמיד באותן תופעות: הפרעות בראיה, בעיות דיבור, נימול ביד אחת וסביב השפתיים, ואז- הכאב מגיע. אני מחפשת פתרונות כבר שנים, וטרם מצאתי. האם טיפול כירופרקטי יעיל בתפרון הבעיה? איך מוצאים כירופרקט מתאים לבעיה? האם יש שעובדים עם קופות החולים? תודה, דבורה

17/03/2015 | 19:33 | מאת: ד"ר יואב מוריץ

שלום, הטיפול הכירופרקטי נמצא יעיל ובטוח לטיפול בכאבי ראש ומיגרנות. ניתן למצוא כירופרקט באתר האגודה הישראלית לכירופרקטיקה. בברכה, ד"ר יואב מוריץ - כירופרקט המעיין 4, מרכז ליגד 2, מודיעין 08-9266335 www.drmoritz.co.il

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב