מפרק זז

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

03/02/2015 | 08:01 | מאת: הילה

שלום לפני כמעט 8 חודשים החלקתי על הגב ועד היום סובלת מכאבים חזזקים.הרופא נתן לי רק השבבוע צילון והסתבר שהמפרק L5 S4האם אפשר על ידי כירופרקטיקה לתקן את זה וכמה טיפולים יידרשר תודה

03/02/2015 | 10:36 | מאת: ד"ר יובל געש

שלום הלה, כן בכירופרקטיקה ניתן לתקן זאת להסיר לחץ מחוליות עמוד השדרה ולאזן את היציבה. צריך לראות את הצילום ולבדק את הגב כדי להעריך בכמה טיפולים מדובר. בדרך כלל זה דורש הין 3 ל 8 טיפולים. בהצלחה, ד"ר יובל געש כירופרקט 054-5707456

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב