קליטה מוגבר באלמנטים אחוריים משמאל של חוליות L4-5

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

03/12/2014 | 21:51 | מאת: דינה שאול

שלום רב! לאחר סבל של מספר שנים עולה ממיפוי עצמות שקיימת קליטה מוגברת באלמנטים אחוריים משמאל של חוליות L4-5 וכן קליטה מוגברת בברכיים. עוד נכתב שהקליטות הן ככל הנראה על רקע שינויים ניווניים או דלקתיים. רציתי להבין: 1. מה המשמעות של שינויים נווניים? 2. האם יש לכך טיפול יעיל ויסודי? תודה מראש, דינה

10/12/2014 | 16:35 | מאת: ד"ר יובל געש

שלום דינה, שינויים ניווניים הם סימנים של שחיקה בעצמות ובסחוס. ניתן לטפל בבעיות אלה ע"י כירופרקטיקה או פיזיותרפיה ובשלוב עם התעמלות לחיזוק שרירי היציבה ושיפור הגמישות. לדוג, התעמלות מסוג פלדנקרייז או הידרותרפיה. פני לכירופרקט ליעוץ ולהתאמת טיפול. בהצלחה, ד"ר יובל געש כירופרקט 054-5707456

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב