כאבים בלתי נסבלים ברגל

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

26/10/2013 | 20:52 | מאת: רחלי

שלום, לאימי החלו כאבים לפני כשישה חודשים ברגל והיא לא ייחסה אליהם חשיבות מאחר והיו נסבלים. לפני כחודש הם התעוררו ברמות גבוהות, הלכה לאורטופד אשר נתן לה 10 זריקות "לעצמות" ועשר זריקות "לדלקת" (לא יודעת את שמן), אשר לא עזרו.לפני כשבועיים קיבלה זריקת סטרואידים שעזרה ליומיים. לפני שבוע פטידין שעזר לכמה שעות. משככי כאבים - פרקוסט לטרגין שעזר (ולפני כן זלדאר, אופטלגין ועוד...) בשבוע החולף היינו בשני טיפולים כירופרקטיים ואחד של דיקור סיני, שלדבריה עזרו והבוקר התעוררה טוב אחרי לילה שקט מכאבים. אבל - כשפנתה לקום מהאסלה, נשמע קליק בירך העליונה ומאז החלו שוב כאבים חזקים. הכאבים לאורך רגל ימין, בדגש על השוק וגב כף הרגל. הפריצה נצפתה בחוליות L3-L5. מה לדעתכם קורה שם?

05/11/2013 | 10:57 | מאת: ד"ר יובל געש

שלום רחלי, הכאבים שאת מתארת מתאימים לפריצת דיסק. טיפול כירופרקטיקה יעיל מאד לפריצת דיסק. בדרך כלל יהיה שיפור אחרי 4-5 טיפולים וחזרה לתפקוד אחרי 10 טיפולים. יש להתעזר בסבלנות ולעשות גם תרגילי מתיחה בבית כפי שהכירופרקט ידריך את אמך. בהצלחה, ד"ר יובל געש כירופרקט ברודצקי 43, רמת אביב, ת"א 03-6470119 מושב גאליה (ליד רחובות) טלפון: 08-9319149

05/11/2013 | 22:53 | מאת: רחלי

תודה על תגובתך. בינתיים היינו אצל מומחה מנתח גב והוא המליץ... כמובן על ניתוח! העיד על היצרות קשה של חוט השדרה ואפילו ציסטה שצצה בין החוליות... :-/ אנחנו פוחדות מאוד מניתוח. האם יש דרך אחרת?

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב