כאב גב תחתון ונפיחות

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

16/10/2013 | 00:06 | מאת: אור

שלום, לפני כמה חודשיםביקרתי אצל אורטופוד בגלל כאב בצד שמאל בגב התחתון. בנוסף לכאב הזה התחיל לכאוב לי גם בצד השמאלי של הישבן וגם במפשעה, האורטופד אמר שיש דלקת בגב התחתון והכאב מקרין לרגל. לקחתי אנטיביוטיקה שהוא נתן לי (אתופן 600) במשך 20 ימים וזה לא ממש עזר..בגלל שהייתי חייל אז לא היה ממש יכולת לטפל בזה כמו שצריך וללכת שוב לאורטופד וכרגע גם כואב לי יותר מתמיד וגם גיליתי שיש לי נפיחות בצד שמאל של הבטן התחתונה ממש במקביל לגב התחתון. קבעתי תור לאורטופד אבל הוא עוד שבועיים רק ואני לחוץ לקבל תשובה אם יכול להיות שזה הגיע למצב שזה דורש איזה ניתוח או משהו רציני ומסוכן, וגם מה אני יכול לעשות עד הבדיקה. אני מרים דברים משקולות בדר"כ, ךהפסיק? לא לעשות ספורט בכלל? מקווה שתוכל להבין ולתת לי תשובה מהדברים שכתבתי, תודה רבה.

18/10/2013 | 12:51 | מאת: ד"ר יואב מוריץ

אור שלום, יש לפסול בקע. ממליץ לגשת לבדיקת כירורג ואורטופד. בשלב זה ממליץ הפסקת הרמת משקלים. בברכה, ד"ר יואב מוריץ - כירופרקט המעיין 4, מרכז ליגד 2, מודיעין 08-9266335 מרכז רפואי אסף-הרופא www.drmoritz.co.il

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב