כאבים בירכיים ממושכים

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

06/10/2013 | 12:12 | מאת: joonjoo

שלום, לאחר פעילות מאומצת (רכיבה), כבר יותר מחצי שנה סובל מכאבים באזור הארבע ראשי, כאב יציב בקדמת הירך במיוחד ב(ניסיון ל)פעילות ספורטיבית, וכיווצים קטנים במקומות שונים בירך, במהלך היום. אחרי לא מעט בדיקות, ללא ממצאים אורתופדיים חריגים. בעצם נשארו רק כמה אפשרויות למחלות נוירולוגיות מרחיקות לכת... וגם זה בבדיקה. האם בעיה שכזו משתייכת/מוכרת לתחום הכירופרקטיקה? תודה

09/10/2013 | 17:43 | מאת: ד"ר יואב מוריץ

שלום, על פניו, אופי הכאבים שאתה מתאר יכול להגיע מהקרנה מגב תחתון, בעיית מפרק הירך או בעיית מפרק פיקה ירך. ממליץ שתגיע לבדיקה ובמידת הצורך טיפול אצל כירופרקט. בברכה, ד"ר יואב מוריץ - כירופרקט מרכז רפואי אסף הרופא - צריפין מרפאה לכירופרקטיקה מרכז ליגד 2, המעיין 4, מודיעין 08-9266335 www.drmoritz.co.il

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב