כאב גב עליון ונימול בידיחם

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

01/10/2013 | 01:39 | מאת: אורטל

שלום רב, אני בן 33 בימים האחרונים התחלתי להרגיש כאב ותפיסות בגב עליון ממש בין השכמות ( לא בצוואר). ביום האחרןן החלה תחושת נימול חלשה בכפות הידיים וכפות הרגליים. רק בעוד שלושה ימים התור שנקבע לי לרופא. עד אז אשמח לידע מה הדבר שיכול לגרום לתחושותיי?

09/10/2013 | 17:49 | מאת: ד"ר יואב מוריץ

שלום, יתכן כי מקור התלונות בגירוי עצבי בצוואר. יש לגשת לבדיקת אורטופד או כירופרקט בהקדם. בברכה, ד"ר יואב מוריץ - כירופרקט מרכז רפואי אסף הרופא - צריפין מרפאה לכירופרקטיקה מרכז ליגד 2, המעיין 4, מודיעין 08-9266335 www.drmoritz.co.il

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב