כאב גב ונוקשות עמוד השדרה

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

23/08/2013 | 21:31 | מאת: רוני

שלום רב, אני בן 42 ומזה מספר שנים סובל מכאבי גב ממרכז הגב ומטה. לאחרונה מחריף מאוד הכאב (בעיקר בלילה ובבוקר) והקושי להתכופף ולהתיישר. כך גם יש קושי בכיפוף הרגל (לקשירת שרוכים) והכאב גם בהתעטשות, ואין שום כאב או מגבלה ברגליים. אני עושה ספורט (אירובי ומכשירים) אחת ל 5-6 ימים מאז גיל הילדות ועושה מדי פעם הליכות ארוכות ללא שום מגבלה. כאב הגב ומגבלת ההתכופפות/התיישרות במגמת החרפה, למרות שאני עובד גם על שרירי הגב בכל אימון. מאוד מאוד אשמח לכיוון אפשרי. תודה רבה!

14/09/2013 | 12:01 | מאת: ד"ר יובל געש

שלום רוני, יתכן שהכאב נגרם מלחץ בין חוליות עמוד השדרה. חשוב לעשות מתיחות לגב התחתון כל יום בבוקר ובערב ובמיוחד לאחר כל אימון. רצוי להבדק ע"י כירופרקט שיציע טיפול מתאים להסרת הלחץ מחוליות עמוד השדרה. בהצלחה, ד"ר יובל געש כירופרקט ברודצקי 43, רמת אביב, ת"א 03-6470119 מושב גאליה (ליד רחובות) טלפון: 08-9319149

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב