נימול כף רגל

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

13/07/2013 | 14:47 | מאת: menahem

לפני כשבועיים היו לי כאבי גב תחתון בצד שמאל עם הקרנות לרגל שמאל.מספר ימים איר כך הרגשתי בהתכוצות שריר בשוק רגל שמאל וכאבי הגב פסקו. היום אני עדיין מרגיש את התכוצות השריר, אבל בנוסף בצד השמאלי של כף הרגל אני מרגיש כי המקום רגיש וחסר תחושה שלמה. האם יש פתרון לדבר, או אני צריך להתרגל לזה?

18/07/2013 | 11:03 | מאת: ד"ר יואב מוריץ

מנחם שלום, תלונתך נשמעת כמו גירוי שורשי לאחד מהעצבים בגב תחתון. ממליץ לגשת לכירופרקט על מנת לעבור אבחון ולקבל טיפול הולם בהקדם האפשרי. בברכה, ד"ר יואב מוריץ - כירופרקט המעיין 4, מרכז ליגד 2, מודיעין 08-9266335 מרכז רפואי אסף-הרופא www.drmoritz.co.il

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב