זה הגיוני?

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

11/07/2013 | 17:09 | מאת: אביטל

בנוסף לאבחנה הנויירולוגית בMRI מח יש לי גם צד אחד יותר קצר מצד שני בגוף ב2 סמ וזה בטח עקב הבעיה במוח.... אבל הבעיה הזו גורמת לי להמון כאבי גב והגב שלי כל הזמן נתפס כשאני קצת מתאמצת ואז כמה ימים תפוס לי הגב התחתון .... האם זה מכון שלמרות שאני ככה סובלת וקשה לי לעבוד אין סיבה לקבל המלצת שמירת הריון מהאורטופד בגלל שאין סכנת חיים לעובר ואני ממש סובלת ? הגיוני?

18/07/2013 | 11:10 | מאת: ד"ר יואב מוריץ

אביטל שלום, לצערי שאלתך לא ברורה בנוגע לממצא במוח ולהריון. אין ביכולתי להמליץ לגבי שמירת הריון מבלי לדעת מה מצבך המדויק. ממליץ להתייעץ עם רופא נשים המלווה את ההריון. בברכה, ד"ר יואב מוריץ - כירופרקט המעיין 4, מרכז ליגד 2, מודיעין 08-9266335 מרכז רפואי אסף-הרופא www.drmoritz.co.il

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב