כירופרקט

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

12/05/2013 | 22:49 | מאת: מוטי

יש לי כאבי גב עליון + תחתון אוני הולך לכירופרקט פרטי והוא נותן לי רק 20 דקות טיפול הוא אומר אסור יותר האם זה נכון ואני הולך אליו פעם בשבוע האם זה מספיק או ללכת יותר. הוא לוקח לי מחיר 150 עבור 20 דקות זה מחיר סביר?? תודה מראש

16/06/2013 | 13:02 | מאת: ד"ר יואב מוריץ

מוטי שלום, לגבי המחיר, זה נשמע סביר. לגבי תדירות הטיפול יש להתייעץ עם המטפל כי הוא מכיר את אופי הבעיה. ד"ר יואב מוריץ - כירופרקט המעיין 4, מרכז ליגד 2, מודיעין 08-9266335 מרכז רפואי אסף-הרופא www.drmoritz.co.il

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב