גמישות יתר בגב

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

10/05/2013 | 16:12 | מאת: אספוסיטו

המורה למחול אמרה שיש לי גמישות יתר בגב וזה משפיע לי על הבירכיים והם כואבות לי בשיעור בלט , מה אני צריכה לעשות ?? תודה (;

10/05/2013 | 16:30 | מאת: ד"ר יובל געש

שלום, גמישות יתר מחייבת חיזוק של השרירים. רצוי לעשות תרגילים לחיזוק שרירי הברכיים, לדוג' להניח כרית בין הברכיים וללחץ את הכרית 5 שניות 15 חזרות. כדאי לפנות לכירופרקט או פיזיותרפיסט להדרכה ספציפית למצבך. בברכה, ד"ר יובל געש כירופרקט ברודצקי 43, רמת אביב, ת"א 03-6470119 מושב גאליה (ליד רחובות) טלפון: 08-9319149

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב