פיענוח בדיקה

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

01/05/2013 | 00:15 | מאת: אורן

ד"ר שלום רב בבדיקת US של הכתף בעקבות כאבי כתף ושכמה צד שמאל עם הקרנת כאב ליד שמאל ולאיזור השמאלי של החזה נמצא ש: הודגמה טנדיניטיסקלה של הביספס עם תפליט במעטפת ושל הסוב סקפולריס ,וקלה על בינונית של הסופרה ספינטוס שמכילות הסתיידויות קלות. כמו כן שינויים ניוונים קלים של מפרק ה- A.C.J יתר הבדיקה תקינים ללא קרעים. כמו כן בצילום רנטגן של הכתף לא נראה על ממצא לא תקין. אבקש חוות דעתך לגבי טיפול אפשרי לממצאים הנ"ל בברכה ותודה מראש אורן

10/05/2013 | 16:42 | מאת: ד"ר יובל געש

שלום אורן, הבדיקות מראות דלקת בגידי הכתף ושינויים ניווניים במפרקים של הכתף. אפשר לטפל ע"י דיקור, מוביליזציה, טיפול אנטי דלקתי תרופתי, חיזוק ומתיחה של שרירי הכתף, אולטראסאונד וטנס. לרוב ניתן לקבל טיפולים אלה אצל כירופרקט או פיזיותרפיסט מומחה לפציעות ספורט. בברכה, ד"ר יובל געש כירופרקט ברודצקי 43, רמת אביב, ת"א 03-6470119 מושב גאליה (ליד רחובות) טלפון: 08-9319149

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב