בלט דיסק כללי קל משיק לשק

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

28/04/2013 | 19:04 | מאת: יותם

אני חייל עשיתי סיטי לגב ויצא לי שיש לי בין חוליות L3-L4 בלט דיסק כללי קל משיק לשחק וגם בחוליות L4-L5 מזה אומר . הייתי אצל רופא צבאי אמר לי שזה לא כזה רציני .

10/05/2013 | 16:50 | מאת: ד"ר יובל געש

שלום יותם, בלט דיסק הוא סימן ללחץ גדול מדי בין חוליות עמוד השדרה. במצב כזה יש להמנע מהרמת משאות כבדים ומריצה. כדאי לפנות למומחה לעמוד שדרה כירופרקט או אורטופד כדי לטפ בבעיה. בברכה, ד"ר יובל געש כירופרקט ברודצקי 43, רמת אביב, ת"א 03-6470119 מושב גאליה (ליד רחובות) טלפון: 08-9319149

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב