כאב בגב התחתון השמאלי כבר 9 שנים

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

14/04/2013 | 21:20 | מאת: דר

אניבן 22, ומאזשעברתי מסז' לפניי 9 שנים יש לי כאבי גב בגב התחתון השמאלי ולא משנה אם הייתי פעיל מבחינה גופנית בבית ספר או אם ישבתי במחשב בקיץ, וזה פשוט כאבים נוראיים ובמיוחד אחריי שאני מאמץ את הגוף בריצה, בנוסף לזה היה לי לפניי שנתיים שני התקפי שיגרון ברגל באותו צד, צד שמאל, האם יכול להיןת שזה קשור לכאב בגב התחתון?

05/05/2013 | 00:55 | מאת: ד"ר יובל געש

כאבים ברגל וכאבי גב יכולים להגרם מלחצים בין חוליות עמוד השדרה. כדאי להבדק על ידי כירופרקט שיאבחן ויציע טיפול מתאים. בהצלחה, דר יובל געש

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב