יישור לורדוזיס צאוורי וקיפוזיס

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

03/04/2013 | 22:09 | מאת: עמית

שלום, אני חיילת ומזה כחצי שנה אני סובלת מכאבים בצאוור ובשכמות, אני סבורה שהכאבים התחילו לי בעיקר מלחץ נפשי בגלל שלא היה לי טוב במקום בו הייתי, וחשוב לי להדגיש שבעבר לא היו לי בעיות בגב או בצאוור. הופניתי לצילומים והתוצאות היו שיש לי יישור לורדוזיס צאוורי וקיפוזיס תקין. פניתי לרופא פרטי שהמליץ לי לעבור פיזיותרפיה אך הדבר נדחה כל פעם מסיבו עברתי למקום אחר והרגשתי יותר טוב אך לאחרונה הופיעו לי שוב כאבים עזים שמפריעים לי לתפקד ואפילו לישון.

09/04/2013 | 23:32 | מאת: ד"ר יובל געש

שלום עמית, אני ממליץ לך לעשות פיזיותרפיה שהמליצו לך ואם זה לא יעזור פני לכירופרקט שעשה אבחון מסודר ויציע לך טיפול מתאים. בהצלחה, ד"ר יובל געש כירופרקט

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב