תוצאות סריקה

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

23/03/2013 | 12:01 | מאת: ארנה

אבקש הבהרה לגבי תוצאות הסריקה - בלט סידק קל בגובה L1-L2 L2-L3 בלגינג סידק דיפוזי בגובה L3-L4 L4-L5 גורמים ללחץ על השק התקאלי בקע דיסקית אחורית מרכזית בגובה L5-S1 גורם ללחץ על השק התקאלי.

09/04/2013 | 23:36 | מאת: ד"ר יובל געש

שלום ארנה, בלטי דיסק הם תוצאה של לחץ גדול על חוליות עמוד השדרה ושחיקה של הסחוסים. כפי שצויין יש גם לחץ על השק שהוא המעטפת של חוט השדרה בתוך תעלת עמוד השדרה. הממצא המשמעותי יותר הוא בקע=פריצת דיסק. פנה לכירופרקט. יש לבעיות אלה טיפול יעיל ובטוח. בהצלחה, ד"ר יובל געש כירופרקט ברודצקי 43, רמת אביב, ת"א 03-6470119 מושב גאליה (ליד רחובות) טלפון: 08-9319149ה,

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב