קיפוזיס-יציבה נכונה

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

31/01/2013 | 10:59 | מאת: אלי

שלום אני בן 28..אני סובל מאז ומתמיד מקיפוזיס לומבר..והעמידה והישיבה שלי הם בעיקר עמידה וישיבה כפופים..הרבה אנשים מעירים שזה לא יפה.וגם יש כאבי גב ..רציתי לשאול מה ניתן לעשות על מנת לשפר את הישיבה והעמידה כלומר ללכת ולשבת זקוף..אני מנסה לפעמים לעשות זאת לבש לשבת זקוף אבל אחרי כמה דקות מתחילים כאבים בגב וזה לא נוח..רציתי לקנות חגורה לגב ליציבה נכונה אבל הבנתי שזה לא בריא ומנוון תשרירים..האם זה נכון? אני גם מתאמן בחדר כושר בנוסף..אז מה אפשר לעשות?איזה טיפולים ניתן לעשות על מנת שאשב זקוף ואעמוד לא כפוף.. האם עלי לפנות לאורטופד או לכירופרקט? ..מה ההבדל בינהם?מי יכול לעזור במצב כזה

10/02/2013 | 12:47 | מאת: ד"ר יואב מוריץ

אלי שלום, ישנם הרבה דברים שניתן לעשות על מנת להקל על אדם במצבך. ראשית יש לאבחן את סיבת הקיפוזה ואז לבנות תוכנית טיפול ושיקום מתאימה. ממליץ לגשת לכירופרקט על מנת לקבל טיפול הולם למצבך. בברכה, ד"ר יואב מוריץ - כירופרקט המעיין 4, מרכז ליגד 2, מודיעין 08-9266335 מרכז רפואי אסף-הרופא www.drmoritz.co.il

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב