פריצת דיסק בגיל 26

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

28/01/2013 | 11:15 | מאת: ב

שלום מזה חצי שנה שאינני בעבודה כתוצאה מפריצת דיסק בגב,עבדתי בעבודה משרדית כשלוש שנים במשך שעות רבות,אין לי מחלות רקע נאמר לי שניתן לתבוע כתאונת עבודה מה דעתכם? באילו עבודות אוכל לעבוד לאחר ההחלמה (עי טיפול כירופרקטי)

10/02/2013 | 12:44 | מאת: ד"ר יואב מוריץ

שלום, הרוב המוחלט של הסובלים מפריצות הדיסק חוזרים לעבודה מלאה במגוון תחומים. זה אינו פורום משפטי ולכן אין מקום לענות על שאלתך בנוגע לתביעה. בברכה, ד"ר יואב מוריץ - כירופרקט המעיין 4, מרכז ליגד 2, מודיעין 08-9266335 מרכז רפואי אסף-הרופא www.drmoritz.co.il

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב