בלטים בצוואר

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

02/12/2012 | 18:28 | מאת: איילה

שלום רב, יש לי מספר בלטי דיסק: בין c4-c5 - c5-c6 c6-c7, שגורמים להיצרויות קלות של תעלות השדרה ולהצרויותת פורמינליות. יש לי הקרנות לשתי הידיים, אבל בנוסף גם כאבים מידי פעם בצלעות, לגבי ההקרנות לידיים אני משערת שמן הסתם זה קשור לבלטים, אבל האם יתכן שיש קשר גם לכאבים בצלעות? תודה איילה

04/12/2012 | 11:06 | מאת: ד"ר יובל געש

שלום איילה, הדיסק בצוואר לא גורם לכאבים בצלעות אבל בדרך כלל כאשר יש בלטי דיסק בצוואר אני מוצא שיש בעיות בין החוליות בגב העליון, לחץ בין החוליות בגב לבין הצלעות יכול לגרם כאבים בצלעות. פני לכירופרקט לטיפול בבלטי דיסק ובגב העליון, בברכה, ד"ר יובל געש כירופרקט ברודצקי 43, רמת אביב, ת"א 03-6470119 מושב גאליה (ליד רחובות) טלפון: 08-9319149

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב