האם הליכה מרובה מזיקה לגב?

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

14/11/2012 | 23:14 | מאת: רינת

שלום אני עובדת כרגע בעבודה שדורשת ממני ללכת בערך שעתיים וחצי עד 3 ,שלוש פעמים בשבוע ברגל, האם זה מזיק לגב? אני שמה נעליי הליכה שאני הולכת. אבל מאז ההליכות המרובות משהו קצת מציק לי בגב מין דופק קל באיזור הגב התחתון.אבל לא כאבים חזקים. אני בריאה עם משקל תקין.אשמח לתשובה תודה מראש!

15/11/2012 | 07:06 | מאת: ד"ר יואב מוריץ

הליכה בעיקרון זו פעולה טובה לגב, במיוחד עם נועלים נעלי הליכה טובות. בברכה, ד"ר יואב מוריץ - כירופרקט המעיין 4, מרכז ליגד 2, מודיעין 08-9266335 מרכז רפואי אסף-הרופא www.drmoritz.co.il

15/11/2012 | 09:01 | מאת: רינת

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב