כאבים בשכמות וצוואר

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

07/07/2012 | 08:13 | מאת: מיטל

שלום, אני בת 39, בריאה יש לי 3 ילדים, 2 הקטנות נולדו במרווח קטן, השניה בת שנתיים וחצי והשלישית בת שנה ושלושה חודשים. מאז שילדתי את השלישית יש לי באופן קבוע כאבים בין השכמות, בכתפיים, בקיצור יותר בגב העליון, ומדי פעם ולעתים רחוקות יותר בגב התחתון אני גם מרגישה דלקת. כרגע ממש אני חשה כאבים בשכמה הימנית. ברור שאני מרימה את הבנות וככל הנראה זאת הבעיה, אולי גם הגיל כבר עושה את שלו ובנוסף אני עובדת משרה מלאה מול מחשב. שמתי לב שזה גם מזיק לי לצוואר ולשכמות. השאלה מה עלי לעשות כדי למנוע את הפגיעות הבאות? חשבתי על ללכת לחוג השאלה מה מתאים? תודה רבה ושבת שלום

15/07/2012 | 10:37 | מאת: ד"ר יואב מוריץ

שלום, יש מקום לשקול טיפול כירופרקטי על מנת להקל על הכאבים ובמקביל להתחיל אימון לחיזוק מקרבי שכמות במסגרת אימון אישי או קבוצת פילאטיס. בברכה, ד"ר יואב מוריץ - כירופרקט המעיין 4 מודיעין 08-9266335 מרכז רפואי אסף-הרופא www.drmoritz.co.il

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב