בלט דיסק תרגיל מתיחה

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

08/06/2012 | 12:42 | מאת: אילת

שלום, אני סובלת מכאבי גב תחתון. בלט דיסק L-3 L-4. בשנתיים הראשונות סבלתי מכאבים חזקים מאוד מאוד. ממש צלעתי באחת מרגליי עד אי יכולת לעמוד. רכשתי מוט ברזל, קיבעתי אותו בין 2 משקופים בביתי, ופשוט נתליתי עליו כל יום במשך 2 דקות. זהו תרגיל המותח את הגב. במשך שנתיים מאז התרגיל - חל שיפור ניכר בכאבים. במשך שנתיים אפילו לא לקחתי כדורים מה התרגיל עושה? והאם הוא מומלץ?

09/06/2012 | 20:46 | מאת: ד"ר יואב מוריץ

אילת שלום, אם את רואה שתרגיל מסויים עוזר לך, המשיכי לעשותו. בברכה, ד"ר יואב מוריץ - כירופרקט המעיין 4, מרכז ליגד 2, מודיעין מרכז רפואי אסף-הרופא www.drmoritz.co.il

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב