ברור

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

17/04/2012 | 21:30 | מאת: אנונימי

שלום! יש לי הצרות תעלה דו צדדית ובנוסף 3 פריצות דיסק בע"ש תחתתון. מצבי מחמיר ואני לא יכול הרבה ללכת כי יש:שריפה, רדמת ונימול וכמובן כאבים כאשר אני מהלך. אני כבר 4 חודשים לא עושה את המסלול. האם תוכלו לעזור לי או כדאי לגשת כבר לניתוח?

28/04/2012 | 21:25 | מאת: ד"ר יובל געש

שלום, טיפול כירופרקטי יעיל מאד לפריצת דיסק ובמקרים רבים מונע את הצורך בניתוח. פנה לכירופרקט באזור מגוריך, רצוי בשיטת flexion-distraction. בהצלחה, ד"ר יובל געש כירופרקט ברודצקי 43, רמת אביב, ת"א 03-6470119 מושב גאליה (ליד רחובות) טלפון: 08-9319149

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב