כאבים במותן עליונה

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

08/04/2012 | 11:14 | מאת: נעמה

היי, למעלה משבועיים החלו לי כאבים בצד שמאל למעלה, מתחת לבית השחי (קצת מאחור) כאבים עמומים מלווים לעיתים בדקירות.. יש לי זרמים ביד שמאל. - היתה לי דלקת בכתף ואמרו שיתכן ותחזור, האם יכול להיות קשור? - עשיתי צילום ריאות, חזה יצא תקין -האם יכול להיות קשור לשריר וכו? או לאיבר פנימי? לב, כליות.. אשמח לקבל הכוונה.. תודה רבה!! נעמה

13/04/2012 | 15:18 | מאת: ד"ר יואב מוריץ

נעמה שלום, הבעיה שאת מתארת יכולה לנבוע מבעיית כתף, אך עקב תחושת הזרמים ביד יש מקום לבדוק את הצוואר. גירוי של שורשי העצבים היוצאים מעמוד השדרה הצווארי מעצבבים את הגפיים העליונות. גירוי של עצבים אלו יכול להוביל לתחושות שאת מתארת. בברכה, ד"ר יואב מוריץ - כירופרקט המעיין 4, מרכז ליגד 2, מודיעין 08-9266335 מרכז רפואי אסף הרופא www.drmoritz.co.il

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב