כאבי גב לאחר לידה

דיון מתוך פורום  כירופרקטיקה ובריאות הגב

04/02/2012 | 23:54 | מאת: טליה

שלום רב, ילדתי לפני חודש בניתוח קיסרי. בניתוח עשו הרדמה ספינאלית. לצערי הרב נדקתי 7 פעמים (+2 זריקות הרדמה מקומית לאחר שכבר ראיתי כוכבים)עד שהמרדים הצליח לבצע את ההרדמה- לטענתו היו קשיים טכניים בביצוע ההרדמה לאחר הלידה היו לי שטפי דם בגב מההזרקות. מאז הלידה אני סובלת מכאבי גב חדים שמשביתים אותי מפעילות יום יומית אפילו להחזיק את התינוק קשה לי. הכאבים הם בעיקר בצד שמאל בגב התחתון. למי עליי לפנות? למרפאת כאב? לאורטופד?נוירולוג? כירופרקט? מה בדיוק הכאבים החדים האלה והאם אכן מקורם בדקירות הרבות שקיבלתי בגב? תודה

05/02/2012 | 09:08 | מאת: ד"ר יואב מוריץ

טליה שלום ומזל טוב על הלידה, יתכן כי מקור הכאבים בהרדמה. נשים רבות מתלוננות על כך לאחר לידה. ממליץ לגשת לכירופרקט על מנת לעבור אבחון וטיפול בכאביך. בברכה, ד"ר יואב מוריץ - כירופרקט המעיין 4, מרכז ליגד 2, מודיעין 08-9266335 מרכז רפואי אסף-הרופא www.drmoritz.co.il

06/02/2012 | 21:46 | מאת: רותם

הייתי תובעת אותו, מזה 7 דקירות? מסכנה! העיקר שזה מאחורייך! לגבי כירופרקט אני בזמנו טופלתי במרכז בריאות רפאל, אם את מאזור המרכז אני ממש ממליצה לגשת לשם. וכמובן שכאבי הגב יחלפו מהר ככל האפשר מכירה את ההרגשה.

מנהל פורום כירופרקטיקה ובריאות הגב